☰

Workshops

Jag arbetar gärna tillsammans med dig för att skapa unika workshops för din skola, ditt företag, din organisation eller en privat grupp.

Info om on-line kurser och cirklar.

För mer information eller om du vill delta i en workshop vänligen skicka e-post till mig på info@varavild.se.

 • Discovering Hidden Nature
  Re-establishing connection to self and the Earth

  För 'Old Way' kulturer är meningen med livet att uppnå balans i en kontinuerlig cykel av att vinna och behålla harmonin med 'The Circle of Life' (miljön). Detta kallas för 'Living The Beauty Way'. Living The Beauty Way kräver att återupprätta vår förbindelse med den naturliga världen, oss själva och varandra. Med denna naturliga medvetenhet och närvaro kan vi växa vår personliga makt. 'Personal Power' leder till handling snarare än reaktion; till att ge snarare än att ta; till skapandet snarare än förstörelse; till att uppfatta snarare än att döma; till enhet snarare än separation. I The Beauty Way kommer du att 'bli som en fråga' som orsaker att spejaren inom dig börjar vakna, och i spåren kommer du att upptäcka din dolda natur!

  Längd: 2 dagar. (variationer kan beställas)
  Nästa datum & plats: info@varavild.se för mer info.

 • Voices of The Track
  Introduction to aboringinal tracking

  Spårning är mer än att följa spår på marken. The Song of The Track består av en samling av "röster". Om vi verkligen vill lära oss vad som hände måste vi också lära oss att lyssna till alla dessa röster som en. Detta innebär att vi behöver vitalisera våra sensoriska och intuitiva förmågor utöver vad som är gångbart nuförtiden. Vi behöver också lära oss att vara i nuet och i hjärtat. Kort sagt behöver vi återansluta med det ursprungliga självet, spejaren inom oss.

  Längd: 2 dagar. (variationer kan beställas)
  Nästa datum & plats: info@varavild.se för mer info.

 • Nature Awareness
  A Course in Perceiving from the Heart

  Detta är en sju dagars workshop som syftar till att hjälpa dig att väcka din Awareness (allomfattande närvaro/naturvakenhet) och dina tracker skills (spårningsfärdigheter). Kursen handlar om hur man bättre kan observera och uppleva naturen och att lära sig nya saker om sig själv. Awareness är inte en färdighet som man måste lära sig. Vi alla har den förmågan från födseln. Vad du däremot kan lära dig är tekniker och övningar för att aktivera och träna den. Du får också lära dig hur Awareness håller ihop med tracking (spårning) och "Earth Living".

  Det övergripande målet med denna kurs är att hjälpa dig att uppleva mer av den naturliga världen; inte i huvudet, men i hjärtat! Denna kurs är ett naturligt första steg i upptäckten av The Beauty Way.

  Du kan också göra kursen i form av en självstudiekurs,
  och som en fyra veckors on-line kurs.

  Plats: VaraVild, Idre.
  Längd: 7 dagar. (variationer kan beställas)
  Nästa datum: info@varavild.se för mer info.

 • Survival Tracker
  Professional Tracking

  Fördjupa dig i spejarens färdigheter och filosofin. På den här kursen kommer vi att studera och öva på de huvud pressure release grupper. Jag kommer också att introducera dig till energi eller spirit tracking och den stora potentialen i intuitiv spårning. Under den här kursen kommer vi att förbereda grunden för professionella spårningsapplikationer såsom urban, tactical, SAR och team tracking. Framförallt blir det mycket 'dirt time'! Massor av scenarier och övningar, både människospårning och djurspårning. Under våra turer kommer vi givetvis också att ta upp tracker specifika överlevnadstekniker.

  Även om detta är en kurs för att förbereda för professionella spårningsapplikationer är den fortfarande baserad på aboriginal tracking. Awareness och att leva The Beauty Way är avgörande för att kunna "bli som en fråga" som är grundläggande i spårning. Jag kan därför rekommendera att du tar del i retreaten och någon av ovanstående workshops för att förbereda dig för att bli en Survival Tracker.

  Plats: VaraVild, Idre.
  Längd: 7 dagar.
  Nästa datum: info@varavild.se för mer info.

Copyright © 2011-2017 VaraVild.